Избери страница

Водосточна система Dӧcke STANDARD

Благороден блясък и интелигентен блясък. Избор на няколко универсални цвята, подходящи за фасадата на всеки стил. Цветовата палитра на водосточните тръби Döcke е проектирана така, че да пасне на най-популярните цветове на покрива и е съчетана с всички материали на Döcke за фасадата на сградата.
Отводнителите на серията STANDARD, които можете да намерите на склад във Варна при “М И С Стил България”, са най-добрият вариант за оборудването на повечето летни къщи и малки търговски обекти. Капацитетът на серията СТАНДАРТ не е избран случайно – този диаметър позволява оттичането да става лесно, за да се отстранят ефективно утайките от покрива, като се изключи преливането дори при най-проливните дъждове. В същото време от икономическа гледна точка е помислено и за най-малките детайли, които осигуряват на потребителите максимална надеждност и поддръжка на оптималната цена.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.