Избери страница

Тухли

Тухли поддържани в наличност са: тухли единички, двойни тухли и тухли четворки от водещи производители в България. Единичките са: тухли единички решетка и тухли единички плътни. Предлаганите от нас тухли са придружени от всички необходими според закона документи, като декларация за съответствие и сертификат за качество.

“М И С Стил България” ЕООД е официален представител на Керамат АД – Каспичан за източна България и предлага четирите типа тухли на ексклузивана цена. Тухлите се славят с високата си здравина поради подсилени удебелени стени и устойчивост при монтиране на крепежни елементи върху тях. Притежават сертификат за качество по всички Европейски стандарти, както и по БДС.

Производителите, чиито тухли предлагаме са: Керамат – Каспичан; Мирково; Винербергер – Луковит; Бъдеще Бутово; Божурово; Керамика – Бургас; Керамик ГТ – Генерал Тошево; Стройкерамика – Монтана; Термоблок – Горна Оряховица.

Промишленото производство на автоклавен клетъчен бетон в България запoчва през 1989 г., продиктувано от необходимостта за решаване на екологичните и енергийните проблеми на обществото. Заводът за клетъчен бетон става собственост на “YTONG Holding” (Мюнхен) през 1994 г. чрез една от най-успешните приватизационни сделки в България за периода.

За изминалите 20 години произведеното в България количество блокчета YTONG е достатъчно, за да се направи обиколка на Екватора. Блокчетата за зидария YTONG са все по-широко и масово използвани в строителството на жилищни и обществени сгради, търговски и бизнес центрове, промишлени и селскостопански обекти. Те се произвеждат в заводите на Ксела България в София и Добрич.

Поизводствената технология непрекъснато се усъвършенства, производствените мощности се разширяват и позволяват създаването на изделия със структура и качества, които да задоволят и най-високите изисквания при строителството на съвременни сгради.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.