Избери страница

Уплътняване

  • Самозалепваща се вълнообразна релефна лента с алуминиево покритие за обшивка на комини и завършване на керемиди към стени.
  • Самозалепваща се релефна лента с алуминиево покритие за обшивка на комини и завършване на керемиди към стени. Осигурява добро уплътняване при сложни детайли, благодарение на 3D повърхността й, позволяваща огъване във всички посоки.
  • Пластмасов билен елемент за сух монтаж.
  • Лайсна от ламарина с полиестерно покритие за завършване на самозалепваща се лента към стени и комини.
  • Ламаринен профил, предпазващ покрива при уламата от вода.
  • Уплътнява връзките на уламата с покривните скатове и предпазва от навлизане на прах, листа, влага или вода под керемидите при преливане на уламата.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.