Избери страница

Изолация

  • 100гр/м² – Трислойна подкеремидна изолация – мембрана с висока паропропускливост, предназначена за покриване на вентилирани покриви. Подходяща за скатни покриви с наклон по-голям от 20 градуса.
  • 120гр/м² – Трислойна подкеремидна изолация – мембрана с висока паропропускливост и висока якост на опън. Подходяща за полагане непосредствено върху топлоизолацията.
  • 135гр/м² – Уникалната структура на изолация “TECNO Membrane 135”, осигурява трайна и ефективна защита на топлоизолацията срещу външни влияния.
  • 165гр/м² – Сигурност във всяко едно отношение, трайна и ефективна защита срещу външни влияния и висока устойчивост на разкъсване. Уникалната й структура подобрява икономията на енергия.
  • 110гр/м² – Парна бариера – Смисълът и задачата на този слой изолация е да ограничи до минимум преминаването на водни пари от вътрешността на сградата през топлоизолацията към подпокривното пространство. Влагата уврежда, както дървената конструкция, така и топло- изолационния слой.
  • 140гр/м² – Парна бариера – Смисълът и задачата на този слой изолация е да ограничи до минимум преминаването на водни пари от вътрешността на сградата през топлоизолацията към подпокривното пространство. Влагата уврежда, както дървената конструкция, така и топло- изолационния слой.
  • 90гр/м² – Парна бариера със слой алуминий – Смисълът и задачата на този слой изолация е да ограничи до минимум преминаването на водни пари от вътрешността на сградата през топлоизолацията към подпокривното пространство. Влагата уврежда, както дървената конструкция, така и топло- изолационния слой.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.