Избери страница

Промоции

НОВИ ЦЕНИ!

Уважаеми партньори,

с настоящото ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на “Техногипс Про”. Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

ПРОМОЦИЯ

Уважаеми партньори,

Стартираме още една промоционална кампания за крепежни  елементи и аксесоари към тях, тъй като интересът е голям, а разнообразие има. Както се казва

“Крепежи от А до Я”

на италианската компания FRIULSIDER.

Условията са прости – получавате отстъпка от 40% на всички закупените продукти от FRIULSIDER.

ПРОМОЦИЯ

Уважаеми партньори,

Във връзка със засиленото търсене на боите от марките на Хелиос Груп – “Хелиос Спектра”, “Хромос”, “Дуга” и “Звезда” предлагаме търговска отстъпка при следните условия:

  • При закупуване на бои “Хелиос Спектра” на стойност над 2000 лв. без ДДС, получавате 1% ТО от стойността на поръчката;
  • При закупуване на бои “Хелиос Спектра”, “Хромос”, “Дуга” и/или “Звезда” на стойност над 4000 лв. без ДДС, получавате 2% ТО от стойността на поръчката.

ПРОМОЦИЯ

Уважаеми партньори,

Във връзка с представянето на продуктите на Duracell® – всички видове LED лампи и LED фенери и прожектори, предлагаме търговска отстъпка при следните условия:

  • При закупуване на продукти на Duracell® на стойност над 500 лв. без ДДС, получавате 1% ТО от стойността на поръчката.

ПРОМОЦИЯ

Огнеустойчиви гипсокартонени плоскости тип F 15% от цената на m2 за цяла транспортна единица.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.