Избери страница

Промоции

НОВИ ЦЕНИ!

Уважаеми партньори,

С настоящето ви уведомяваме за предстоящото увеличение на цените на продуктите от портфолиото на “Техногипс Про”. Същото е предизвикано от увеличените цени на доставчиците на суровини към “Техногипс Про”, както и от по-високите цени на енергоносителите. Промяната на ценовите нива на различните продуктови групи ще влезе в сила от 02.07.2018 г.
Всеки, който пожелае, допълнително ще получи новите ценови листи.

ПРОМОЦИЯ

Уважаеми партньори,

Стартираме още една промоционална кампания за крепежни  елементи и аксесоари към тях, тъй като интересът е голям, а разнообразие има. Както се казва

“Крепежи от А до Я”

на италианската компания FRIULSIDER.

Условията са прости – получавате отстъпка от 40% на всички закупените продукти от FRIULSIDER.

ПРОМОЦИЯ

Уважаеми партньори,

Във връзка със засиленото търсене на боите от марките на Хелиос Груп – “Хелиос Спектра”, “Хромос”, “Дуга” и “Звезда” предлагаме търговска отстъпка при следните условия:

  • При закупуване на бои “Хелиос Спектра” на стойност над 2000 лв. без ДДС, получавате 1% ТО от стойността на поръчката;
  • При закупуване на бои “Хелиос Спектра”, “Хромос”, “Дуга” и/или “Звезда” на стойност над 4000 лв. без ДДС, получавате 2% ТО от стойността на поръчката.

ПРОМОЦИЯ

Уважаеми партньори,

Във връзка с представянето на продуктите на Duracell® – всички видове LED лампи и LED фенери и прожектори, предлагаме търговска отстъпка при следните условия:

  • При закупуване на продукти на Duracell® на стойност над 500 лв. без ДДС, получавате 1% ТО от стойността на поръчката.

ПРОМОЦИЯ

Огнеустойчиви гипсокартонени плоскости тип F 15% от цената на m2 за цяла транспортна единица.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.