Избери страница

Хидроизолация

Хидроизолацията е ключов строителен момент, който съвсем не бива да се подценява. Тя е една от най-решителните стъпки към ефективното конструиране на всяка сграда. Разрушителното въздействие на водата върху строителните материали е причината, която неизбежно налага потребността от защита. Най-често хидроизолация се прави на покривите, външните стени и мокрите помещения.
В склада на “М И С Стил България” ЕООД във Варна можете да намерите всичко необходимо за качествената изолация на вашия покрив.

ТЕХНОНИКОЛ

ХИДРОМАТ

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.