Избери страница

Топлоизолация

Енергийната ефективност е водещ показател за качеството на съвременното строителство. От нея зависи доколко е практична сградата, какви финансови и материални ресурси ще бъдат необходими за нейната пълноценна експлоатация. Съчетанието на вътрешна и външна топлоизолация свежда енергозагубата до минимум. Най-често се изолират покривът, основата и стените. Използва се EPS, EPX, минерална вата и др.
В нашия склад във Варна можете да откриете пълната гама от продукти за качествена топлозиолация на вашата сграда. “М И С Стил България” ЕООД предлага фасадните топоизолационни системи на “Теразид” и различните видове топлоизолационни плочи на FIBRAN.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.