Избери страница

Сухо строителство

Възможността за чувствителна икономия на ресурси като време и материали превръща сухото строителство в предпочитан метод за изграждане, реновиране и реконструкция. В основата му стои гипскартонът, който е влаго- и пожароустойчив, лек, екологичен, притежава добри изолационни свойства и е издръжлив. Подходящ е за изработване на неконвенционални или декоративни конструкции като преградни стени, окачени тавани и др.

Материалите за сухо строителство са основен елемент в дейността на “М И С Стил България” и се поддържат налични в големи количества в склада ни в гр. Варна.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.