Избери страница

Паважи, Тротоарни плочи, Бордюри и други настилки и бетонови изделия

Освен че изглеждат атрактивно и позволяват различни цветови съчетания, паветата често са предпочитан материал за изграждане на настилки, тъй като са икономически изгоден и функционален избор. Лесни са за полагане, имат удължен експлоатационен живот и са износоустойчиви. Не се напукват или пързалят през зимния сезон. Приложение откриват при изграждането на тротоари, пешеходни алеи и др.

Паважи, Тротоарни плочи, Бордюри и други настилки и бетонови изделия като Сегментен блок, Двойно коминно тяло, Единично коминно тяло, Паркинг елемент, Тухла за зидане, Бетонов улей можете да откриете на склад в “М И С Стил България” ЕООД в гр. Варна. Фирмата е официален представител на ТЕХНОСИМ – кв. Враждебна, София, за регион Варна. Предлагаме ексклузивни цени и отстъпки при определени условия.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.