Избери страница

Кофражни системи

“М И С Стил България” ЕООД предлага различни елементи за изграждане на кофражни системи. В склада ни в гр. Варна можете да намерите OSB строителни плоскости или т. нар. плоскости от ориентирани частици. Дебелината им е 9 mm, 11 mm, 15 mm и 18 mm.

Също така имаме и кофражен шперплат, известен още като строителен водоустойчив шперплат или технически шперплат.  Предлагаме го с размер 122 на 244 см и дебелина 18 mm, 20 mm и 21 mm.

Имаме налични и телескопични подпори с размер на разпъване до 3 м, до 3,6 м и до 4 м. Кофражните телескопични подпори осигуряват стабилност и сигурност на кофражните конструкции на грубия строеж. При съставянето на кофража над тях се редят хоризонталните кофражни H20 трегери, а над гредите строителния шперплат. Кофражните подпори са с телескопичен механизъм и са лесно пригодими за строителни обекти със стандартни и нестандартни височини на плочите. Телескопичните подпори са предпочитани поради своята бърза и лесна пригодимост, към специфичните изисквания на всеки строителен обект. Кофражните телескопични подпори осигуряват безопасност на строителния обект и могат да се използват многократно.

Използването им ви осигурява:

  • лесен, бърз и безопасен монтаж и демонтаж
  • лесно се транспортират
  • практични за подреждане и складиране
  • приложими за различни височини на конструкцията

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.