Избери страница

Керемиди

Керемидите по покрива са винаги актуални. Причината за това е едновременно естетическа и още повече – функционална. Керемидите ТЕХНОСИМ са устойчиви на влага и вятър и демонстрират изключителна издръжливост при екстремно неблагоприятни атмосферни въздействия. Изработени са от естествени материали. Имат дълъг експлоатационен живот, като с течение на времето якостта им се повишава. Притежават CE маркировка.

Керемиди на склад в гр. Варна. Официален представител на ТЕХНОСИМ – кв. Враждебна, София, за регион Варна. Ексклузивни цени. Отстъпки при определени условия. Произвеждат се керемиди в цветове, различни от стандартните, по договаряне.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.