Избери страница

Електроматериали

DURACELL

Duracell LED Lighting

ТМТ ЕЛКОМ

Качествени,
издръжливи,
екологични
и дизайнерски,
но в същото време
на достъпни цени!

В склада на МИС Стил България вече можете да намерите голямо разнообразие от батерии, лантерни, прожектори, LED фенери, най-ново поколение LED лампи (стандартни, лунички, топчета, свещи, глобуси, рефлекторни, капсули, димируеми и филаментни) с марката DURACELL – водещият световен производител на високоефективни алкални батерии и акумулаторни батерии.

Продуктите на DURACELL са качествени, издръжливи, екологични и дизайнерски, но в същото време на достъпни цени. Те са изпипани до най-малкия детайл по отношение на безопасността и качеството на светлина, ефективността и удобството. DURACELL се грижи за околната среда и служителите си. Доверете му се и вие!

Очакваме ви в склада на МИС Стил България!

 

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.