Избери страница

Европалети

М И С Стил България ЕООД търгува със евро палети. В склада в гр. Варна може да закупите както нови, така и употребявани евро палети.

Фирмата също изкупува втора употреба евро палети. Необходимо е елементите да са здрави. Изкупуването на евро палетите е възможно да стане от вашия обект или адрес.

Търгуваме с евро палети на територията на цяла Варненска област: Варна, Балчик, Каварна, Бяла, Обзор, а при по-големи количества и в цялата страна.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.