Избери страница

Високо качество и традиция

“М И С Стил България” предлага широка гама от продуктите с марката “Chromos”. Гамата включва материали за защита и декорация на всякакви вътрешни или външни повърхности – строителни разтвори и лепила, импрегнации, смеси за изравняване и заглаждане, бои и лакове, тънкослойни завършващи декоративни мазилки. Като се вземат предвид особеностите на всяка отделна сграда и условията на експолоатация, “Chromos” предлага доказани след деситилетия употреба защитни системи. Едни от тях са системите за фасадна топлоизолация – Fasadex EPS и Fasadex MW. Същите осигуряват надеждна и дълготрайна защита на фасадата от лоши метеорологични условия, висока паропропускливост, здравословен климат във вътрешното пространство и по-ниски разходи за отопление.

Продуктите за дърво с марка “Chromos”, които можете да намерите в склада на “М И С Стил България”, са за защита и декорация на дървесината и дървесните изделия, сред които определено се открояват лаковете за паркет Chromoden. Високото качество, широкия избор на материал, дългогодишната традиция и изграденото доверие нареждат продуктите на Chromoden сред водещите в тази категория на европейския пазар. Потвърждение за това е признанието на Хърватската стопанска камара за качество (2004), както и правото за използване на оригиналния хърватски знак. Лаковете за паркет са произведени съгласно световните тенденции и в допълнение към получените признания в Хърватия, марката е спечелила и много награди от международни изложения.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.