Избери страница

BIOHEL

Екологични растителни масла

Маслата са естествен и екологичен продукт за защита на дървени повърхности. В склада на “М И С Стил България” ЕООД в гр. Варна може да избирате от шест различни натурални масла в зависимост от предназначението им. Естествените масла придават на дървесината допълнителна естетика, стойност и топлина. Те проникват дълбоко в структурата на дървото, облагородяват го и го защитават.

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта, без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.