Избери страница

Контакти

Контакти на склад за тухли, керемиди, паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки, евро палети, гипсови мазилки, шпакловки, гипсокартон и профили за монтаж

Телефон, адрес и имейл за контакт със склад за тухли, керемиди, гипсови мазилки, шпакловки, гипсокартон и профили за монтаж, паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки и евро палети в гр. Варна на М И С Стил България ЕООД – официален представител на множество български производители. Запитвания за поръчки, покупка и доставка. Информация и цени по телефон, имейл или на място на адреса на склада в гр. Варна. Продажба и изкупуване на евро палети. Предлагат се за продажба всички видове тухли: тухли единички решетъчни, тухли единички плътни, тухли двойки и тухли четворки. Още керемиди (Бриз, Плано, Онда на Техносим) и паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки.

Телефони на Склад за тухли, керемиди, паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки и евро палети. Също гипсови мазилки, шпакловки, гипсокартон и профили за монтаж, сухо строителство, хидроизолация, облицовки, лепила, зидарски разтвори, бои, латекси, лакове, инертни материали, електроматериали, силикони и пяни и т.н.

Телефони

Стилиян Костадинов
+359 88 928 3991

Валентина Недева
+359 88 894 6602

Адрес на Склад за тухли и евро палети

Варна, ул. Мургаш № 3
(Планова промишлена зона, под хипермаркет АЛАТИ)

Форма за контакт

7 + 13 =

Уважаеми партньори,

с настоящото Ви уведомяваме за новото предстоящо увеличение на цените от портфолиото на "Техногипс Про". Същото е предизвикано от поредното за годината увеличение на цената на природния газ, което влиза в сила от 1.10.2018 г. От началото на годината цената на природния газ се повиши с близо 30%, а към това продължава стремглавото поскъпване и на всички основни суровини за производството на гипсовите изделия.

Новите цени на гипсовите продукти влизат в сила от 15 октомври 2018 г.

Екипът на "МИС Стил България" ЕООД Варна, 1 октомври 2018 г.