Избери страница

За нас

Склада за тухли, керемиди, паважи на М И С Стил България е лидер в търговията с тухли, керемиди, паважи, цимент на територията на източна България. Предлагаме четирите традиционни за Българския пазар Тухли.

Поддържаме наличност от продуктовата гама на водещите български производители и техните най-търсени и доказани тухли. Останалите се доставят по предварителна заявка. Разполагаме с техника за товарене и транспорт.

В склада се предлагат Керемиди Бриз, Плано, Онда, Подкеремидена изолация, Паважи, Тротоарни плочи, Бордюри, Паркинг елементи и други Бетонови изделия на Техносим.

Партньорството ни с нашите доставчици ни позволява да предлагаме тухли, керемиди, паважи и цимент на ексклузивни цени. Тухлите Каспичан, Керемидите и Паважите на Техносим, Цимента на Девня Цимент се поддържат в наличност в склада, което ни прави удобен доставчик на тухли, керемиди, паважи, бордюри и паркинг елементи по черноморието от Каварна, Балчик, през Варна, Слънчев Бряг и Бургас до Ахтопол.

М И С Стил България търгува и с Евро палети. Продажба на евро палети – нови и втора употреба, както и изкупуване на евро палети.

Партньорите, с които поддържаме бизнес взаимоотношения ни позволяват в склада за тухли да предлагаме повече продукти и услуги свързани със строителството и транспорта на по-конкурентни цени.