За нас, склада и търговията с тухли

"М И С Стил България" ЕООД е създадена през 2010 година с цел търговия на вътрешния и външния пазар със строителни материали. Предимство в асортимента се отдава на търговията с тухли, керемиди, паважи, облицовки, гипсови мазилки и цимент от водещи производители, както и евро палети.

Склада за тухли в северна промишлена зона на град Варна е един от водещите в търговията с тухли на територията на града. В листата с предложения са намерили място лидерите в производството на тухли и керамични изделия за строителството.

"М И С Стил България" ЕООД е официален предтавител на Техносим - български производител на бетонови продукти. В склада във Варна се предлагат всички продукти произвеждани от Техносим: Керемиди, паважи, бетонови елементи и др.

"М И С Стил България" ЕООД е официален представител и на Техногипс ЕАД - български производител на строителни продукти от гипс – гипсокартонени плоскости и сухи гипсови смеси. В склада във Варна се предлагат: фугираща смес, гипсово лепило, гипсова шпакловка, гипсова мазилка и др.

Предлагат се всички размери тухли в съответствие с БДС. Технологичните характеристики на вяка тухла предполагат подходяща употреба за конкретен вид зид, като: външни или вътрешни носещи стени; преградни стени; земетръсни шайби; огради и други специфични зидове. При необходимост търговските консултанти в приемната на склада ще Ви насочат в избора на подходящи за вашите нужди тухли. Сътрудниците ни ще работят във ваша полза за да покрият изискванията Ви в рамките на определен от Вас бюджет.

Целия асортимент на предлаганите от нас тухли, керемиди, паважи, облицовки и гипсови мазилки се съпровожда от необходимите документи в съответствие със закона, като: декларация за съответствие; сертификат за качество.

Керамат - КаспичанТехногипсДевня ЦиментБъдеще - БутовоТехносим - Керемиди и ПаважиБожуровоТайфун БГ - ТърговищеТухли с. МирковоКерамик ГТ - Генерал ТошевоТермоблок - Горна ОряховицаКерамика - БургасYTONGСтройкерамика - Монтана