Тухли

Тухли поддържани в наличност са: тухли единички, двойни тухли и тухли четворки от водещи производители в България. Единичките са: тухли единички решетка и тухли единички плътни. Предлаганите от нас тухли са придружени от всички необходими според закона документи, като декларация за съответствие и сертификат за качество.

Фирмата е официален представител на Керамат АД - Каспичан за източна България и предлага четирите типа тухли на ексклузивана цена. Тухлите се славят с високата си здравина поради подсилени удебелени стени и устойчивост при монтиране на крепежни елементи върху тях. Притежават сертификат за качество по всички Европейски стандарти, както и по БДС.

Производителите, чиито тухли предлагаме са: Керамат - Каспичан; Мирково; Винербергер - Луковит; Бъдеще Бутово; Божурово; Керамика - Бургас; Керамик ГТ - Генерал Тошево; Стройкерамика - Монтана; Термоблок - Горна Оряховица.

Тухли единички

Тухли единички

Тухли единички се използват предимно за зидане на носещи и преградни стени. Притежават кухинна структура за висока топлоизолация с вертикални отвори и устойчиви стени.

Тухли единички плътни

Тухли единички плътни

Плътни тухли единички се използват предимно за зидане на земетръсни шайби, носещи и преградни стени. Притежава плътна структура с висока устойчивост.

Тухли двойки

Тухли двойки

Тухли двойки се използват предимно за допълване на зид и колони заедно с тухли четворки. Нарича се тухла двойка или двоен керамичен блок.

Тухли четворки

Тухли четворки

Тухли четворки се използват предимно за зидане на външни носещи и преградни стени. Притежават кухинна структура и се наричат още четворен керамичен блок.