Контакти на склад за тухли, керемиди, паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки, евро палети, гипсови мазилки, шпакловки, гипсокартон и профили за монтаж

Телефон, адрес и имейл за контакт със склад за тухли, керемиди, гипсови мазилки, шпакловки, гипсокартон и профили за монтаж, паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки и евро палети в гр. Варна на М И С Стил България ЕООД - официален представител на множество български производители. Запитвания за поръчки, покупка и доставка. Информация и цени по телефон, имейл или на място на адреса на склада в гр. Варна. Продажба и изкупуване на евро палети. Предлагат се за продажба всички видове тухли: тухли единички решетъчни, тухли единички плътни, тухли двойки и тухли четворки. Още керемиди (Бриз, Плано, Онда на Техносим) и паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки.

Телефони на Склад за тухли, керемиди, паважи, тротоарни плочи, бордюри, паркинг решетки и евро палети. Също гипсови мазилки, шпакловки, гипсокартон и профили за монтаж.

Стилиян Костадинов
+359 88 928 3991

Мариета Стоева
+359 88 600 5504

Валентина Недева
+359 88 894 6602

Адрес на Склад за тухли и евро палети

Варна, ул. Мургаш № 3 (Планова промишлена зона, под хипермаркет АЛАТИ)

E-mail:

Форма за контакт

Въведете 5-те символа от картинката


Всички полета са задължителни.

Интерактивна карта